Kayseri usulü fırın ağzı ve pıt pıt pilavı tarifi

A

Admin

Yönetici
Yönetici

Gelinim Mutfakta Kayseri usulü fırın ağzı ve pıt pıt pilavı tarifi



KAYSERİ USULÜ FIRIN AĞZI TARİFİ​

MALZEMELER​

  • 500 gram kuşbaşı et
  • 100 gram kuyruk yağı
  • 4 adet biber
  • 2 adet domates
  • 10 diş sarımsak
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 buçuk su bardağı bulgur
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 tatlı kaşığı salça
  • 1 tutam maydanoz

PIT PIT PİLAVI TARİFİ​

MALZEMELER​

  • 4 yemek...

 
Geri
Üst